Εταιρεία

Η μητρική εταιρεία Biancaffe με έδρα το Salerno «ιδρύθηκε το 1932 από τον Antonio Bianco, ως μια μικρή βιοτεχνία καφε η οποία ύστερα από μερικά χρόνια εξελίσσεται σε ένα σύγχρονο βιομηχανικό συγκρότημα με περισσότερα από 85 χρόνια εμπειρίας.

Το κυριότερο Brand Name της εταιρείας είναι ο Coffea Club, όνομα εμπνευσμένο από το φυτό του καφέ ( caffea ).

Σε αυτά τα χρόνια, έχει παραμείνει σταθερή, και αυστηρή η επιλογή της πρώτης ύλης, καθώς και η σχολαστική φροντίδα σε όλα τα στάδια της επεξεργασίας, τα οποία έχουν αναπτυχθεί τεχνολογικά με προηγμένες μεθόδους για τον έλεγχο των ποιοτικών στάνταρ του προϊόντος. Επίσης, τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στην οικοδόμηση μιας ισχυρής μάρκας με την εφαρμογή επιθετικής στρατηγικής μάρκετινγκ, με στόχο την επέκταση της στην διεθνή αγορά. Ηδη είναι παρούσα σε 22 χώρες..

Στην Ελλάδα ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Coffea Club είναι η Caffespresso,, εταιρεία με παρουσία στον χώρο από το 1997. Προσηλωμένη στην συνεχή ανάπτυξη και δημιουργία ισχυρών βάσεων, η Caffespresso προσφέρει σήμερα μέσω του δικτύου συνεργατών ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προιοντικών λύσεων καφεστίασης.

---
1.
Σκοπός

Σκοπός μας είναι οι υγιείς συνεργασίες με δίκτυο αντιπροσώπων κατά τόπους , έχοντας σαν βασικούς άξονες τον σεβασμό στον πελάτη και την εξειδίκευση στο αντικείμενο του καφέ.

2.
Στόχος

Στόχος μας είναι η συνεχής ενημέρωση και ο εκσυγχρονισμός με τις απαιτήσεις της αγοράς καθιστώντας την Caffespresso ικανή να καλύψει πλήρως το αντικείμενο της καφεστίασης.